Snow Effect

Tq To My Dear Followers

Tuesday, October 11, 2011

Sebab Diam Membisu......??

Assalamualaikum.....terasa lamanya tak mengupdate blog kesayangan ni. Pertama sekali, Tun ingin memohon seribu kemaafan dari kenkawan semua..lambat sungguh nak mereply  komen mahupun nak ber BW. Terima kasih banyak yang sudi berkunjung dan singgah di sini...apatah lagi yang sudi meninggalkan jejak. Tun tahu, banyak lagi komen yang belum sempat Tun nak reply. Mohon ampun sekali lagi yer.
Sebenarnya, sejak kebelakangan ni Alhamdulillah , syukur pada Allah swt..rezeki membaking agak banyak...jadi tak sempat Tun nak update kat sini..bukan tak masak tau...ada gambor masak2, tapi belum sempat nak letak N3 nya. Insya-Allah ..akan menyusul nanti. Ni salah satu project last week...walaupun sebijik jer kek ni, tapi ambik masa jugak time nak buat figurine...tambah2 lagi klu mood tak kunjung tiba..Jenuh duk tunggu nih..huhuhu..Last2 pegang ler jugak..Aikkkk...bila dah mula...lajulah plak..heheheheee....Alhamdulillah..Allah maha Mengetahui kemampuan hambaNya ini. 

Banyak cerita dan kontranya dalam the making kek ni..Yang mana kena hold beberapa kali oleh my Top Customer tersayang...(yang paling banyak buat order dari setahun dua lepas)..Macam2 peristiwa wooo...Kesian ler plak..anak2 yang nak sambut besday ni dilanda demam2 dan muntah2..Kesian sungguh...Tu yang kena hold, sebelum tu dah hold, sebab perkahwinan adik beliau..Ishhh..ishh..ishhh...BUT, Alhamdulillah, anak2nya dah beransur baik dah..Tersentuh juga bila hantar kek ni, Ida sms bagitahu yang anak2nya gembira dengan kek ni walaupun di dalam keadaan yang kurang sihat.. Terasa sayu di hati....

Nak Tengok Gambor2 lain tak? heheheheee..Kalau nak tengok ....jom dan sudi2kanlah singgah sini yer..Rumah Baru Tun...TQVM yang sudi memberi sokongan terutamanya Kak Nor dan juga Diana. BudiMu ku Junjung dan kukenang..CEWAHHHH!!..hehehehe....

10 comments:

quinnie said...

cantik keknya kak tun...berseni je...:)

izahdaut said...

wiii cantiknyer.. nak dtg umah kak tun nak belajarrr.. boleh ye? nanti saya bawak pengerasnya pulut kuning. hehehe

Sari Yusa Ibrahim said...

tangan emas Tun ni..

HomeKreation said...

Wooo.... pro ler Tun...! Cantik & kreatip!

Juwita Jamaludin said...

kak tun .. cantik sangat kak.. suka la tgk.. geram je tgk hasil kerja akak ni

Rabiatun Adawyah said...

Quinnie : Mekasih Dear...masih belajar dan belajar lagi..hehehe...

Rabiatun Adawyah said...

Izah Daut : :)..setakat Izah tu no problem..datang jer tak bawak pengeras pun bole..hehehe...tp ikut style akak je la ehh..hehehe..

Rabiatun Adawyah said...

Sari Yusa Ibrahim : Tngan Emas tu mcmana Dear...hihihi..1 st time dengar ni tauu..hihihi..

Rabiatun Adawyah said...

HomeKreation : Mekasih dear Along..Amin...Insya-Allah kak. ^__^

Rabiatun Adawyah said...

Juwita : Ita pun apa kurangnyer..cantik juga mendeco..Janji kek anak, kiter buat sendiri, kan..hihihi..thanks cayang.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...