Snow Effect

Tq To My Dear Followers

Thursday, September 8, 2011

KUEY TIAW GORENG

Assalmualaikum..selamat pagi...Dah breakfast ker belum...Pagi ni Tun masak kuey tiaw ajer untuk breakfast...Cepat dan mudah disediakan..Kejap jer dah boleh dinikmati..

Okies, tak boleh nak pot pet panjang..ada tugas menanti pagi ni..Insya-Allah sehari dua ni agak bizi skit. Ada order jadi untuk resipi kuey tiaw ni insya-Allah Tun akan update soon.. Terima kasih sudi berkunjung yer.
Sudikanlah jamah..layan diri..Air teh Halia pun ada tue...Tuan rumah kebizian jap........ ^___^

2 comments:

Gee® said...

yaww!! sedap nih buat berbuka...
Slmt Hr Raya Tun

Naz said...

Assallamualaikum
Selamat hari raya dan maaf zahir batin.. Naz masa bulan puasa hari tu, tiap2 hari masak kuey tiaw cam ni utk anak sulung Naz bila berbuka.. Simple jer kan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...