Snow Effect

Tq To My Dear Followers

Tuesday, May 24, 2011

NASI AYAM GORENG

~ASSALAMUALAIKUM~
Menu ulang tayang lagi ni dan masih lagi menu bersiri...takpe, kan..huhhu... Pertama kali  buat nasi ayam goreng ni dulu, hubby Tun belum pernah merasanya lagi..sbb Tun buat untuk lunch di hari bekerja..jadi hubby  belum dapat rasa keenakan nasi ni.
Hari tu, semasa weekend Tun buat sekali lagi nasi goreng ayam ni. Alhamdulillah..hubby Tun turut menyukainya ...lagipun ada kelainan dengan sos pedas..itu yang membuatkan nasi ayam goreng ni special..cuma Tun kena tambah sedikit cili api ke dalamnya sebab hubby Tun suka yang pedas2. Seperti juga kak Nor dan Ika, Tun turut buatkan sup untuk dimakan bersama nasi ni.
Terima kasih kepada yang terlibat dalam mempromosikan nasi ni tak kira secara langsung atau tak langsung...termasuk Kak Nor, Ika dan sesiapa lagi ler..Maaf kalau Tun tak sebut nama kat sini yer..jangan berkecil  hati tau...hihihi... ramai dah kot rasenyer yang try resipi ni...nak sebut satu, satu..kena gi singgah rumah kawan2 dulu ler agaknyer.. :D
1 set special for my dearest Hubby ^__^



2 comments:

Anna Qawina said...

comeinya mangkuk sup & sambal tu..hehe

Naz said...

Assallamualaikum tuan rumah..

Sungguh menyelerakan set nasi goreng ayam tu...

Naz follow dan link blog ni ke blog naz yer.. Salam perkenalan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...