Snow Effect

Tq To My Dear Followers

Wednesday, July 6, 2011

ANGEL HAIR LEMAK PEDAS LAGI...

ASSALAMUALAIKUM..

Sebenarnyer, ni menu lunch semalam..tapi semalam takdan nak letak N3 lunch, bizi betul semalam. Lagipun kena gi sekolah Darwis petangnya tu..Kelam kelibut betul. Sudahnya, Tun masak ajer menu mudah dan sedap ni untuk anak2 lunch.
 Pagi ni, Tun buat sekali lagi untuk dijadikan breakfast hubby pula, sebab semalam tu, hubby tak merasa, kan...Tun tambah cili api untuk Mr. Hubby, supaya lebih berselera gitueww...hehehe...klu untuk anak2, takdelah letak cili api kaw..kaw..hehehe....

Terima kasih buat CMG dan juga Kak Nor..memang tak lupa ni... Kerana dorang ni semualah, menu ni dah jadi peberet family Tun.. Terima kasih......
Hari ni kurang ghajin nak tempek resipiya, sebab banyak benda nak kena buat..lagipun ada order last minute nak kena buat...nak besok pagi..Andai kata nak tengok resipi, boleh tengok sini yer...Tuan rumah kena out kejap..Nak BW pun belum berkesempatan lagi nih....huhuhu...



3 comments:

Mas said...

akak....bestkan angel hair ni...
mas pun suka..

Diana @ Melley Mey said...

Assalamualaikum tun..
sedapnya nie kalau dpt sepiring... makan nie pun dah cukup mengenyangkan.. sedap

ijayuji said...

Salam kak tun! waaahhhhhhh!! dah ramai yg buat kan? kita jer ketinggalan lagi sbb tak jumpa lagi spaghetthi yg paling halus niii hihhi... suh akak buatkan dulu yerr :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...