Snow Effect

Tq To My Dear Followers

Tuesday, May 3, 2011

Roti Putih Madu Harum Vanila

Roti ni sebenarnya Tun buat sekali dengan roti Chicken Floss Hari tu..Roti Sandwich ni 1 buku dan 5 bijik Chicken Floss Bun ..cukup 1 sorang.hihihi.. Chicken Floss Bun tu size besar sikit memang kenyang..hehehehee...
Kejadian nak `slice'kan roti tu yer. Dah lama beli Bread Slicer Guide ni dan baru beberapa kali menggunakannya. Selebihnya simpan ajer la dalam gobok..hehehehe...
Roti yang telah selamat di`slice'kan...Simpan dalam bekas..sedia untuk dijadikan sarapan..


6 comments:

Nazrah Bakery & Dunia Kuih said...

Comel gak kan slice roti tu..sama besar je jadi potongan roti tu...

Mas said...

cantik la slice roti tu.....
roti pun cantik jerk jadinya...

Rabiatun Adawyah said...

Kak Nazrah: yer kak..fungsinya untuk sama besar jelah..kalau nak senang potong mcm biasa pun boleh juger..hihihi

Rabiatun Adawyah said...

Mas: Insya-Allah..cantik sama tebal..hihihi.. :)

Ayu said...

Assalam tun,
lah akak tadi pergi blog satu lagi , tun ada 2 blog rupanya ya..hehe...cantik2 nya deco cake & cupcake tun tuuuu..bekenan betul dgn bunga ros chocolate tu..kalau dekat memang akak minta tun ajarkan..macam mana nak dapatkan consistency untuk buat chocolate ros..

Anawahid said...

wohooooooooooooooooo..... dh nmpk!!!... cun2... cam tuannya... apapon ana brjaya tahan mata dr menda lain kak!... ekekeke

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...