Snow Effect

Tq To My Dear Followers

Wednesday, August 19, 2009

Awis dan Mask

Pagi ni Darwis pakai Mask, then aku cakaplah kat dia. "Awis jangan share yer dengan kawan." Belum sempat lagi aku habis cakap dia sambung.."yelah, nanti Ibu saya marah." Aku cakap "Awis cakap macam ni. Cannot share, dangereous coz H1N1 nanti berjangkit.Kalau kawan Awis dah pakai mask Awis, jgn pakai lagi, buang yer" Then my hb tanya " Ingat tak Ibu pesan apa?" Dia cakap" kalau kawan Awis nak, Awis cakap cannot share" my hubby tanya lagi "Apa dia?" dia cakap lagi "Cannot share" muahahahaa...kelakar dengar suara dia. Aku dengan hubby senyum jer tahan diri dari ketawa.hehehe

2 comments:

witch said...

hahahaha..." cannot share " har....

ruby, I think kan, mungkin you can have a blog section, you put in all your conversation with your kids...okay tak?

Rabiatun said...

hahahaa...itu la V..i pun fikir camtu..,muahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...