Snow Effect

Tq To My Dear Followers

Monday, September 14, 2009

Marble Shortbread

Malam Ahad lepas buat Marble Shortbread ni.. mudah rupanya buat biskut ni. tapi walaupun mudah, mula2 nak melorek marble tu terketar2 lah jugak kan. Dahlah aku tak study dulu resipi ni, macamana nak melorek sumer tak tahu. Sebab tu marble aku tak cantik, dah siap asingkan baru perasan marblenya kurang cun..baru aku gi study balik kat forum macamana nak melorek kasi cantik.muahahahaha....
Sudahnya, pagi ni after sahur, aku buat lagi 1 adunan Marble Shortbread ni. Nanti aku, pastekan resultnya yer.hehehee...
Thanks, kepada semua yang banyak membantu, share tips dan semuanyer.

2 comments:

Ann said...

kak tun...dah cantik dah yg ni pun...ni jeles nih...ann nak buat marble shortbread tapi takut tak jadi...dok study berpuluh kali....jeles²...

Rabiatun said...

:), buatlah Ann, insya-Allah menjadi. Kalau kita lum try kita tak tahu macamana bendanyer. Rasa2nya, buat biskut ni memang seronok, tapi kalau dari segi rasa akak lebih sukakan Frambozen Kenari.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...