Snow Effect

Tq To My Dear Followers

Sunday, July 19, 2009

Kelambakkan Kerja Aku yang Belum Settle..

Aku agak keletihan this few weeks..banyak kerja office yang belum ku selesaikan, bertambah lagi kesihatan aku terganggu last 2 weeks. So, skang ni, kena struggle siapkan apa yang patut ikut due pulak.
Weekends, memang takde masa free sekarang ni. Banyak project yang mahu dibuat tertangguh sama..termasuklah nak update blog pun terhenti. Kenkonon nak gader2 dengan Fieza pun takleh.
Oleh kerana malas nak pergi office on the weekend, terpaksalah aku bawak kerja aku ni buat kat rumah. Dan tahulah bila kat rumah, malam je aku berpeluang nak buat, maklumlah dengan anak2 lagi, rutine harian, memang membataskan aku. Malam tadi baru aku mula buat separuh, malam ni kena habiskannya, sebab besok (Monday) aku sudah nak print A1 size.
Semua plan ni aku dah remarks dengan red and blue pen, tinggal nak tukar on Cad pula. Senang sikit kan kerja aku. Ini adalah project Shopping Mall kat PJ. Oklah, aku rasa cukuplah tu kan..cerita disebalik aku lambat nak update blog aku ni...hahahaa...

2 comments:

lelayong said...

Sian kak adda, ni kira dah beres ke belum koje tu? penat,kan? lela ni pun pelik, pas balik kije badan penat semacam jerk, tak larat betul..

Rabiatun said...

siap yang tu, dtg yang lain pulak Lela..huhuhuh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...