Snow Effect

Tq To My Dear Followers

Friday, June 19, 2009

Nozzles


Buat kak Nor dan Natto..
Hari tu nozzle inilah yang digunakan masa buat deco wedding cupcakes. Untuk swirl bunga purple tu tips no 847 manakala swirl yang kuning tu guna tips no 854. Untuk daun pulak tips no 67 tu..paling kecik.
Tips untuk rose tu baru beli, dia punya sticker tu pun tak tanggal elok lagi. Heheheh..tapi sebuk jek nak possing sama.
Buat masa ni, itu jelah tools aku..Tunggu nozzles dari Fieza dulu..katanya bulan 7 baru dapat.

4 comments:

Nor said...

laa tun, tanya kat forum, jawab kat sini ek.. apa kata, tun postkan sekali gambo cuppies yg aritu tu, boleh jdkan panduan kat sini..tq.. ermm nice blog!

Rabiatun said...

Thanks kak..sebenarnya nak pastekan gambar nozzle ni kat forum, tp tek berkesempatan lagi..
thanks ye.

Nor said...

tun, tanya sket, tip ni yg wilton ke bukan, sbb k.nor search kat blog wilton tak ada la pulak no 8++ ni.. sori ya.. ikhlas tanya ni..

Rabiatun said...

Kak Nor, Tun nyerr nozzle tu bukan beli yang brand..itu korea punyer la..Kalau akak nak. Tun boleh belikan.Yang ni Tun beli kat Bagus dan Bake With Yen je.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...